بیشتر خریداران تخم مرغ به دنبال خرید تخم مرغ هایی هستند که دارای زرده طلایی تری باشد و درقبال خرید این نوع تخم مرغ ، حاضرند هزینه ی بیشتری صرف کنند. با توجه به آنکه صنعت تولیدی کشور به سمت ماشینی شدن پیش می رود و دیگر کم تر می توان موادغذایی که به صورت کاملا طبیعی تهیه می شود ، پیدا کرد ، بنابراین زردی بیش از حد تخم مرغ ها نیز طبیعی نمی باشد و به طور قطع در تولید این تخم مرغ ها از رنگدانه های مصنوعی اسفاده شده است. البته این طور نیست که فقط در تولید تخم مرغ از رنگ های مصنوعی استفاده می شود ، بلکه بسیاری از مواد غذایی مانند نوشیدنی ها ، آبنبات ها و ترشیجات دستخوش تغییرات با رنگ های مصنوعی هستند.